fbpx

S106

S-seriens annorlunda sluttande väggarna tillsammans med att du kan välja valfri färg gör att du kan sätta din unika designprägel på ditt växthus.

Om Växthusbolaget

Födelar med S-serien är bland annat de sluttande väggarna som inte bara är en snygg designdetalj. Väggarnas konstruktion gör att växthuset klarar hård vind. Det hamrade glaset i taket är inte bara snyggt, det hjälper också till att förhindra solens strålar från att bränna din skörd. Du maximerar odlingsytan och kan utnyttja både mark och väggar med hyllor på ett praktiskt sätt. Skuggardiner och olika odlings- och såbord finns som tillbehör. 

I våra växthus ingår alltid en bas som ger stöd och stabilitet åt konstruktionen och en enklare montering. Det är 4mm säkerhetsglas i våra växthus, vilket ger mer tålighet och säkerhet jämfört med vanliga glasskivor. Ett säkerhetsglas splittras vilket minimerar risken att någon skär sig om det skulle gå i sönder (ett vanlig söndrigt glas får skarpa kanter och är lätt att skära sig på).
Automatiska fönster öppnare ingår alltid. De säkerställer bra ventilation i växthuset, dessutom finns det alltid med en stuprörssats som standard vilket är ganska unikt. 

För dig som har liten trädgård

Växthusbolagets modell Piccolo är de växthus vi rekommenderar för dig som har en liten yta att odla på. Våra små växthus finns i storlek från 3,6 kvm upp till 5,9 kvm, vilket gör det möjligt för dig med mindre trädgård att få plats att odla i växthus. Det som är unikt för Växthusbolagets Piccolo-modell är att de har full ståhöjd, vilket gör det mer bekvämt att röra sig inne i växthuset. Vill du ha ett litet växthus som liknar Piccolo men som är mot vägg med sluttande tak, har vi modellen Miccolo. Det är kostnadseffektivt med mindre växthus eftersom de i allmänhet är billigare att bygga och underhålla. Ett litet växthus är lätt att hålla varmt, ventilera och vattna, vilket gör det idealiskt för nybörjare eller de med begränsad tid. Du sparar utrymme då små växthus kan placeras på en mängd platser, till exempel på uteplatser, däck eller balkonger och kan enkelt flyttas om det behövs. Du kan oftast själv bygga ett litet växthus, vilket sparar in på monteringskostnad. Full höjd gör att du kan maximera din odling även på höjden.

Husfakta

Hustyp:Växthus
Yta: kvm
Byggyta: kvm
Serie:Serie-S
Väggtyp:Sluttande
Vaxthusbolaget-no-name

Jesper Bendtzen

Säljare Växthusbolaget
042-311 15 50
info@vaxthusbolaget.se

Luxia
Piccolo
Helene

HUSKNUTEN 

Frölunda Smedjegata 4,
Västra Frölunda
031-45 09 00 
info@husknuten.se

Husknuten ger med sitt strategiska läge alla husspekulanter möjlighet, att i lugn och ro promenera omkring bland nyuppförda visningshus och på ett och samma ställe ta del av vad marknaden har att erbjuda. 

husknuten-logo