fbpx

Max Attefall

Världens enda attefallshus med ståhöjd i två plan.

Om Max Attefall

30 kvadrat på utsidan, 40 när du stiger in. Tack vare en unik konstruktion har MAX Attefall ståhöjd i två plan med riktig trappa upp till de två sovrummen. Entréplanets allrum kännetecknas av ljus och luft tack vare ett stort burspråk och öppet upp till nock. Entréplanet har även plats för ett generöst kök, rymligt duschrum och gott om förvaring.


Tack vare att MAX Attefall levereras som ett byggpaket har du full frihet att disponera utrymmet efter eget tycke och behov, t ex att byta ut köket mot ett extra sovutrymme som avskärmas mot allrummet med t ex ett draperi när så behövs. Eller att ersätta duchrummet med ett litet sovrum med plats för en våningssäng i det fall huset endast ska användas för övernattning. Det ger dig upp till åtta riktiga sovplatser, plus ytterligare två om du ställer in en bäddsoffa i allrummet.


(Observera att alla bilder är inspirationsbilder eftersom MAX Attefall kan anpassas helt efter dina behov och önskemål.)

Husfakta

Hustyp:2-plans attefallshus
Antal rum:3 rum och kök
Antal sovrum:2 sovrum
Boyta:40 kvm
FasadLiggande panel
Takutformning:Puplettak
Taklutning:
Byggarea:30 kvm
Nockhöjd:4 m
Portratt-Bjorn-Sundvall2

Björn Sundvall

Säljare Max Attefall
0734-40 40 10 

bjorn@maxattefall.se

lars-moen2

Lars Moen

Säljare Max Attefall
0766-30 67 16
lars@maxattefall.se

Vidvinkel-allrum-kok
Bursprak
Max-Attefall-Koket-20.08.09
Allrum-trappa
Allrum-fran-ovan
Max-Attefall-Badrum-20.08.09
exterior-vaster
Max-Attefall-Sovrum-2-20.08.09
Max-Attefall-Sovrum-1-20.08.09

HUSKNUTEN 

Frölunda Smedjegata 4,
Västra Frölunda
031-45 09 00 
info@husknuten.se

Husknuten ger med sitt strategiska läge alla husspekulanter möjlighet, att i lugn och ro promenera omkring bland nyuppförda visningshus och på ett och samma ställe ta del av vad marknaden har att erbjuda. 

husknuten-logo