fbpx

Karisma 5A

Ett hus som innehåller allt som dom flesta behöver.

Om Karisma 5A

Öppen entré med bra och dolda avhängningsmöjligheter. Gemensamhetsytorna som består av kök och vardagsrum präglas av öppenhet, ljus och rymd. Där är det nästan fyra meter till nock som dessutom är genomlyst av spetsfönster från gavelspetsarna i båda ändar. Det separerade föräldrasovrummet har lyxigt fått ett eget badrum och i andra ändan av huset hittar du ytterligare två sovrum, allrum och wc. Klädvård och teknik har fått en egen avdelning, avskild från övriga huset för att inte störa. Kan det bli bättre på bara 110 m²?

Utöver standard är på Husknuten utrustat med ryggåstak även i allrummet, samt med ett extra takfönster och spetsfönster för extra ljusinsläpp. För att visa på möjlighet till variation har vi där även lagt in en del tillvalsdetaljer, t.ex. ett lingrönt kök från Marbodal.

Husfakta

Hustyp:1-planshus
Antal rum:5 rum och kök
Boyta:110,2 kvm
Byggyta:127,8 kvm
Fasad:Stående
Takutformning:Sadeltak
Taklutning:°
Borohus-Mathias-Cederqvist-2023

Mathias Cederqvist

Säljare Borohus
031-45 55 90
mathias.cederqvist@borohus.se

Borohus-markus-lindahl

Markus Lindahl

Säljare Borohus
0705-88 80 86
markus.lindahl@borohus.se

HUSKNUTEN 

Frölunda Smedjegata 4,
Västra Frölunda
031-45 09 00 
info@husknuten.se

Husknuten ger med sitt strategiska läge alla husspekulanter möjlighet, att i lugn och ro promenera omkring bland nyuppförda visningshus och på ett och samma ställe ta del av vad marknaden har att erbjuda. 

husknuten-logo