Spira 168

Husfakta

Spira 168 är vårt mest sålda hus. Det är enkelt att förstå och ringa in varför. Detta hus är ekonomiskt och praktiskt på en och samma gång. Skön golvvärme, mycket låg energiförbrukning och låga framtida kostnader då huset har en mycket hög kvalité bla alufönster som standard. Det blandar också en traditionell planlösning men en modern touch och smarta lösningar. Här får du plats med hela familjen och alla aktiviteter. Med plats för fredagsmys, släktmiddagar och barnkalas. Men också leksaker, slalomskidor och vinterkläder.

Mest hus för pengarna! Hjältevadshus tillverkar alla hus nästan helt färdiga inne i vår varma torra fabrik. Regn och snö kommer aldrig åt reglar, gips eller isolering.
Denna kontrollerade tillverkning inomhus ger oss oerhört bra koll på isolering och täthet och våra hus har så låg energiförbrukning som från 25 kWh/kvm/år vilket ger låga boendekostnader och bättre miljö. Vi kan även sätta exakt peng på huset redan från början, ett fast pris som håller hela vägen till inflyttning.
Med vår nya S-serie får man väldigt mycket hus för pengarna. T ex är vattenburen golvvärme, aluminiumklädda lågenergifönster, och ryggåstak i övervåningar alltid standard. Vi använder bara kända varumärken som t ex Elit, Ballingslöv, Kährs, Oras, IFÖ, Nibe osv. Standard i S-serien är inflyttningsfärdig nedervåning och inredningsbar övervåning. Isolerad övervåning finns som tillval, och även olika former av färdigställande. Allt för att passa Ert behov. Besök oss på Husknuten och www.hjaltevadshus.se

 

Hustyp:                 1,5-planshus
Antal rum:             4 rum och kök
Antal sovrum:       -
Boyta:                   168 kvm + 3 kvm takkupa
Entréplan:             97 kvm
Övreplan:              71+3 kvm takkupa

 

Byggarea:             111 kvm
Bygghöjd:             -
Övrigt:                  -
Katalog:                Extern länk
Websida:              
www.hjaltevadshus.se
Tomtnr:                 25

Hjältevadshus Säljare

Galleri