VÄLKOMNA att besöka VårgårdaHus nya visningshus på Husknuten!

Välkomna att besöka VårgårdaHus nya visningshus på Husknuten! Modellen heter Villa Sandvik och huset har en modern, monokrom känsla med mycket öppna ytor och härligt ljusinsläpp! Helt klart värt ett besök! Vill du ha mer information om VårgårdaHus och våra hus? Boka ett möte med vår sälj-represantant Fredrik eller Stefan som finns på plats till och från i visningshuset!

 

PREMIÄR för Hjältevadshus nya visningshus Spira 175

Söndag 14 april har vi premiär för vårt nya visningshus i Göteborg. Spira 175 är vår absolut mest sålda husmodell. Visningshuset har en härlig New England-veranda, och är inrett av kända inredaren Maria Celin. Hjärtligt välkommen på premiären! Spira 175 är ett hus som passar både i stan och på landet. Huset är i klassisk stil och fungerar därför fint i alla miljöer och håller sig genom alla tider. Det har en flexibel planlösning och gott om plats för familjen, med upp till åtta rum. Det förhöjda vägglivet och vår lösning med takbalk gör en ryggås ovanvåning med enorm rymd.

Välkommen på Invigning av Kungshus Hasselösund

Söndagen den 24 februari är du varmt välkommen att besöka vårt nya visningshus. Huset är inrett och stylat av Emma Fischer som finns på plats för att ge inredningstips. Njut av en god kopp kaffe, ta del av fina erbjudanden från våra samarbetspartners och låt barnen gå på bokstavsjakt. Läs mer på www.anebyhusgruppen.se/visningar Välkommen!